Skip to main content

Tarieven Schiphol parkeren

Parkeren bij TotalParking Schiphol is al mogelijk vanaf €4,- per dag. Jouw actuele tarief kun je berekenen door het reserveringsformulier vrijblijvend in te vullen. Deze prijs is afhankelijk van het seizoen en de duur van je parkeeractie. Hiermee samen hangt het aantal beschikbare plaatsen. Verder kun je bij het reserveren kiezen tussen de shuttle service en Schiphol valet parking. Zorg dus dat je op tijd reserveert. Dat garandeert je de beste prijs en voorkomt dat we tijdens jouw reis al vol zitten.

Bereken jouw tarief

Het berekenen van je tarief is zoals gezegd volledig vrijblijvend. Klik hiernaast op Bereken mijn prijs, kies je vertrek- en terugkomstdatum en of je gebruik wilt maken van de shuttle service of valet parking. Je krijgt dan meteen de actuele prijs voor die periode te zien. Reserveer direct om je te verzekeren van een plaats tegen dit tarief.

Wat kost parkeren bij Schiphol? Bereken mijn prijs

Onze klanten over TotalParking Schiphol

“Prima bereikbare locatie. De bus was bij aankomst net weg maar gelukkig was er binnen 20 minuten een andere bus. ”

Max van Veenendaal

“Wij kwamen 's nachts aan op de parkeerplaats. Alles stond duidelijk aangegeven en er is goede verlichting. De busrit verliep prima en was comfortabel.”

Janneke van den Eshof

Reis zeker en aangenaam

  • Begin je reis voordelig
  • Slechts tien minuten van Schiphol
  • 24-uurs gratis shuttle service
  • Shuttlebus uitgerust met handige bagagerekken
  • Geen bijkomende kosten na het reserveren

veilig

parkeren

gratis

shuttle service

24/7

bereikbaar

Parkeerterreinen met pendelbus

TotalParking heeft de beschikking over twee parkeerterreinen nabij Schiphol. Je vindt ze aan de Middenweg in Aalsmeer bij de afslag Green Park Aalsmeer, direct langs de N201.

In 2018 maakten liefst 240 duizend reizigers gebruik van onze parkeerterreinen!

Bekijk de beschikbare plekken en reserveer Reserveer mijn plek

Hulp nodig?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is shuttle service?

Shuttle service houdt in dat je gebruikmaakt van onze gratis pendelbus. Om het halfuur vanaf ons TotalParking Schiphol-parkeerterrein. Van deze dienst kun je dag en nacht gebruikmaken. Je auto parkeer je zelf op ons parkeerterrein. Zo hoef je geen sleutels achter te laten.

Wat is valet parking?

Maak je gebruik van valet parking, dan ga je voor optimaal comfort. Zet jezelf en je medereizigers af bij de ingang van Schiphol en geef je sleutels af aan onze chauffeur. Deze parkeert je auto veilig op ons parkeerterrein en zorgt ervoor dat hij weer klaarstaat wanneer je terugkomt.

Kan ik overdekt parkeren?

Nee, overdekt parkeren is bij ons niet mogelijk. Je parkeert op een open parkeerterrein. Je auto staat hier altijd veilig, doordat de goed geasfalteerde terreinen goed verlicht zijn en worden bewaakt met 24-uurs camerabewaking en kentekenherkenning.

Alle veelgestelde vragenContact opnemen
Reserveer nu