Skip to main content
  • 24/7 geopend
  • Gratis shuttle service
  • Handig in- en uitladen
  • Op 10 minuten afstand van Schiphol

Parkeren bij Schiphol met de gratis shuttle service

De parkeerterreinen van TotalParking zijn voor ieder type reiziger de perfecte start van een trip. Dankzij de Green Park Express – onze shuttlebus – ben je binnen no-time van ons parkeerterrein op het vliegveld. De bus rijdt – ongeacht het aantal passagiers – 24 uur per dag af en aan, zeven dagen per week.

Zo werkt de shuttle service naar Schiphol?

Je parkeert je auto op een van onze parkeerterreinen aan de Middenweg in Aalsmeer. Deze zijn eenvoudig te bereiken vanaf de N201, afslag Green Park Aalsmeer. Doordat je vooraf je kenteken hebt opgegeven herkent de camera je nummerplaat. Je kunt meteen het geasfalteerde parkeerterrein oprijden. Je bagage laad je alvast uit bij het in- en uitlaadplatform, waar ook je medereizigers vast kunnen uitstappen. Nadat je de auto hebt weggezet wachten jullie op de shuttlebus, die om het halfuur langsrijdt.

Reis zeker en aangenaam

  • Begin je reis voordelig
  • Geen vieze voeten, volledig geasfalteerde parkeerterreinen
  • Shuttlebus uitgerust met handige bagagerekken en voldoende zit- en staanplaatsen
  • Eenvoudig te bereiken vanaf de N201
  • Je houdt zelf je sleutel bij je tijdens je reis

veilig

parkeren

gratis

shuttle service

24/7

bereikbaar

Parkeerterreinen met shuttle service

TotalParking heeft de beschikking over twee parkeerterreinen nabij Schiphol. Je vindt ze aan de Middenweg in Aalsmeer bij de afslag Green Park Aalsmeer, direct langs de N201.

Bekijk online de beschikbare plekken en reserveer Reserveer mijn plek

Hulp nodig?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Wat is het adres van de parkeerlocaties?

Onze twee parkeerterreinen bevinden zich aan de Middenweg 6 en 7 te Aalsmeer. Aanvullende info vind je op de pagina locaties.

Hoeveel uur voor mijn vlucht moet ik parkeren?

Wanneer je binnen Europa vliegt adviseren we je om tweeënhalf uur van tevoren aanwezig te zijn. Voor vluchten buiten Europa drieënhalf uur en in het hoogseizoen het liefst nog eerder. Voor de meest actuele informatie kun je het best contact opnemen met je touroperator of reisbureau.

Kan ik 's nachts bij jullie terecht?

Jazeker, onze parkeerterreinen zijn 24/7 geopend. Voor vragen is onze klantenservice tussen half 9 en vijf geopend. ‘s Nachts is de klantenservice beperkt bereikbaar.

Alle veelgestelde vragenContact opnemen

Onze klanten over TotalParking

“Diensten zijn goed. Nette parkeerplaatsen. Na 10 minuten was de bus er al en binnen enkele minuten waren wij op Schiphol. Ook de terugreis verliep soepel. De bussen zijn goed herkenbaar.”

Karel Koopstra

“Goed bereikbare locatie. Voordeel is dat je geen sleutels hoeft af te geven.”

Ersin S.
Reserveer nu