Skip to main content

Ga zorgeloos op

reis en reserveer je

parkeerplaats online

Wil je je auto op een betrouwbare en goedkope wijze parkeren bij luchthaven Schiphol? Dan is TotalParking Schiphol de perfecte locatie. Gelegen in Aalsmeer, op slechts tien minuten van het vliegveld. TotalParking biedt liefst 2.400 parkeerplaatsen. Het nette parkeerterrein is keurig geasfalteerd en voorzien van een handig in- en uitlaadplatform. Na het parkeren word je bovendien gratis door onze shuttle service naar Schiphol gebracht. Ook kun je gebruikmaken van onze valet parking-dienst. Reserveer snel en gemakkelijk een parkeerplek.

Wat kost parkeren bij Schiphol? Bereken mijn prijs

Shuttle service

Met onze gemakkelijke en veilige shuttle service parkeer je je auto zelf op ons parkeerterrein, waarna je met een pendelbus naar de luchthaven wordt gebracht. Deze service is gratis en 24 uur per dag tot je dienst. Na terugkomst van je reis brengt de shuttlebus je natuurlijk ook weer terug naar het TotalParking Schiphol-parkeerterrein.

Schiphol Valet Parking

Begint je vakantie of reis voor jou al bij aankomst op het vliegveld? Kies dan voor luxe en laat je auto achter bij de aankomsthal. Onze chauffeur parkeert je auto dan op ons parkeerterrein en zorgt ervoor dat de wagen weer gereed staat wanneer je terugkomt. Sneller en eenvoudiger kan het niet.

Onze klanten over TotalParking

“Al meerdere keren gebruik gemaakt van deze dienst. Perfect geregeld elke keer weer.”

Michael Herwaarden

“Goede oplossing voor goedkoop parkeren. ”

Kurt Burghout

Zo parkeer je
bij TotalParking Schiphol

Reserveer online binnen één minuut

TotalParking maakt het mogelijk om 24 uur per dag gemakkelijk een parkeerplek te reserveren bij Schiphol. Na afronding van de reservering ontvang je per e-mail meteen een bevestiging. Nadat je betaald hebt kun je bovendien je kenteken, de vluchtnummers en het aantal personen doorgeven. Is dit dan nog niet meteen mogelijk? Wees niet bevreesd: twee weken voor vertrek herinneren we je nog een keertje per e-mail.

Rij in en uit dankzij kentekenherkenning

Bij ons geen gedoe met parkeertickets die niet blijken te werken. Ons camerasysteem herkent het kenteken, dat je vooraf hebt opgegeven, en laat je automatisch door. Wacht na het passeren van de eerste slagboom even enkele seconden. Hierna zal ook de tweede slagboom opengaan.

Handig bagageplatform

Je hoeft met je bagage niet over het parkeerterrein te slepen. Bij de ingang is een laadplatform, waar je je medepassagiers vast kunt laten uitstappen en de bagage kunt uitladen.

Gratis shuttle service van en naar Schiphol

Wanneer je je auto hebt geparkeerd word je met een pendelbus gratis naar de luchthaven gebracht. De shuttlebus vertrekt bij benadering om het halfuur vanaf het in- en uitlaadplatform. De shuttle service is – ongeacht het aantal reizigers – 24 uur per dag beschikbaar.

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer Reserveer mijn plek

De voordelen op een rij

 • Zeer voordelig parkeren nabij Schiphol Airport
 • Gratis TotalParking shuttle service
 • Direct bereikbaar vanaf de N201
 • Parkeerterrein goed verlicht en geasfalteerd
 • 24-uurs camerabewaking en kentekenherkenning
 • Geen extra kosten na reserveren
 • Klantenservice 24/7 bereikbaar, telefonisch en online

Locatie parkeerterreinen
TotalParking

TotalParking beschikt over twee parkeerterreinen gelegen aan de Middenweg in Aalsmeer. Je vindt ze direct langs de N201 bij de afslag Green Park Aalsmeer.

Bekijk de beschikbare plekken en reserveer Reserveer mijn plek

 • 24/7 geopend
 • Gratis shuttle service
 • Handig bagageplatform
 • Op 10 minuten afstand van Schiphol

Hulp nodig?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Waarom moet ik mijn kenteken doorgeven?

Je kunt ons parkeerterrein alleen oprijden wanneer het camerasysteem je kenteken herkent. Doordat je vooraf je vertrek- en terugkomstdatum en -tijd doorgeeft, kan het systeem een tijdvak instellen waarbinnen je met de auto het terrein op en af kunt rijden. Zo kan niemand anders in de tussentijd met jouw auto het terrein af. Kom je eerder dan verwacht terug? Neem dan even contact op met de centrale via de Intercom.

Wat zijn de parkeertarieven?

De parkeertarieven zijn gebonden aan de seizoenen en de beschikbaarheid. Deze twee factoren gaan veelal hand in hand. De tarieven in het hoogseizoen kunnen bijvoorbeeld verschillen van de najaarsprijzen. Om je te verzekeren van het voordeligste tarief doe je er verstandig aan om tijdig te reserveren. Zie voor de actuele tarieven het reserveringsformulier. Nadat je je gegevens hebt ingevuld verschijnt het actuele tarief. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend, totdat je je reservering bevestigt.

Mag ik mijn camper of verlengd voertuig parkeren?

Vanwege de doorgangshoogte en -breedte van de slagbomen kunnen alleen voertuigen met een maximale lengte van 5 meter en breedte van 2.40 meter het parkeerterrein op. Campers of verlengde voertuigen kunnen hierdoor helaas geen gebruikmaken van TotalParking Schiphol.

Alle veelgestelde vragenContact opnemen
Reserveer nu